Jennifer sandström

Oktober Fest at Taj Gateway.

Vilken bra helg! Jobb tre kvällar i rad och både lördagmorgon och imorse gick jag till gymmet. Igår körde jag bara cardio då jag hade en helkroppsmassage efteråt. Fantastiskt härligt! Det ingår några massager i medlemskapet på gymmet. Jag gillade att det var “mjuk” massage och inte smärtsam. Efteråt var jag oljig som en marinerad kyckling. Idag körde jag överkropp, rätt tungt pass.

Väntar på middag just nu. Kyckling och naan, lite av det klassiska här för min del. Och efter det ska jag och Judith till Taj igen. Igår var det bra drag på Swirl som är baren/nattklubben där vi jobbade. Vi slutade 11.30 och stannade kvar ett par timmar och festade själva. Men alltså det här med nattklubbar, det är ju inte riktigt min grej.

Det roliga med jobbet är att i princip alla tror att vi blivit flugna hit från Tyskland endast för detta event. Haha alltså, hur rimligt vore det? Nej, vi bor här – jobbar för ett IT-företag. Det är dock väldigt intressant att bryta normerna i det indiska samhället – typ som att jobba som ‘beer maid' trots att man är kvalificerad för något “bättre”. Jag och Judith planerar för övrigt att göra en revolution i Indien, det skulle vara något ;)

Här har ni några bilder från kvällen!

20131027-133801.jpg20131027-133811.jpg20131027-133820.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Fina ni är! :) Jag tycker att ni gör helt rätt. Alla nya erfarenheter ger några slags intryck och som sagt, erfarenheter. Den där inställningen du beskriver, att man inte ska göra sånt man är “för fin” för känns lite typiskt ett klassamhälle. Vi tänkte säkert så förr i Sverige också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.