Kokosnötter och annat.

Något jag älskar med Indien är all den frukt som landet erbjuder! Överallt finns färskpressade juicer; papaya, mango, ananas, apelsin, mosambique, vindruvor, äpple och lime. Små fruktstånd finns också titt som tätt, liksom de indierna som sitter vid gatorna och säljer kokosnötter, och bananer hittar man (utan att överdriva) i vartenda hörn. Indien är landet av så mycket, kryddor och färger och bananer. Och jag kan tänka mig att det är något jag kommer sakna, frukten.

20131029-134455.jpg20130907-152230.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

2 Kommentarer

  1. 29 oktober, 2013 / 12:31

    All frukt är fantastisk! Nu längtar jag ännu mer tills vi åker på torsdag. Längtar efter en färskpressad juice på stranden :)

  2. 4 november, 2013 / 12:47

    Åh s härlig med massa god färsk frukt! Avis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?