Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kokosnötter och annat.

Något jag älskar med Indien är all den frukt som landet erbjuder! Överallt finns färskpressade juicer; papaya, mango, ananas, apelsin, mosambique, vindruvor, äpple och lime. Små fruktstånd finns också titt som tätt, liksom de indierna som sitter vid gatorna och säljer kokosnötter, och bananer hittar man (utan att överdriva) i vartenda hörn. Indien är landet av så mycket, kryddor och färger och bananer. Och jag kan tänka mig att det är något jag kommer sakna, frukten.

20131029-134455.jpg20130907-152230.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. All frukt är fantastisk! Nu längtar jag ännu mer tills vi åker på torsdag. Längtar efter en färskpressad juice på stranden :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.