Jennifer sandström

Oh, you don’t need a boyfriend.

Har totalfastnat på den här låten. Skulle kunna hoppa runt i hela Kochi med hörlurarna på nästan högsta volym och skrika “ooooh, you're only 19, for God's sake, oohhh, you don't need a boyfriend!” Något jag hade kunnat säga till mig själv som nittionåring när livet kändes hopplöst, eller när man var sjutton och undrade var sjutton är min pojkvän?

En annan spellista, som var källan till den här skatten, är Spotifys spellista rise and shine. Älskar nästan varenda låt i listan och ni vet ju alla vad man gör då Press ‘Start Radio' – som hittat! Så härlig pepp. Visst ni att låtar på svenska är min absoluta favorit? Har faktiskt en egen favoritlista med bara svensksjungande artister. (Den skulle dock behövas gå igenom och rensas/uppdateras, något som jag sällan hittar tid till…) Annars då? Har en positiv spiral av tankar just nu. I måndags var jag ett vrak, men idag känns det bra (vilken överraskning Jennifer, att ditt humör går uppochner). Har lite ‘the secret'-tankar som jag ska dela med er senare, spännande va?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.