Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“Och mannen jag gifter mig med möter jag när jag är 28, han är bokförläggare och vi möts på realsefesten för min första bok”

Att jag är en drömmare är ingen nyhet, jag älskar att drömma mig bort i dagdrömmar och drömmar om framtiden… Under helgen i Wellington så drömde jag och min väninna Monica oss bort lite då och då och jag älskar att Monica är lika bra på att drömma som mig. Det var särskilt kul att hon kunde drömma om min framtid och jag kände hur hon träffade rätt med alltihop! Och det kändes inte som att vi drömde om framtiden, utan snarare pratade om hur den faktiskt kommer att bli.

Nästa höst, efter min examen, kommer jag skaffa ett jobb i Göteborg + ha ett extrajobb som bartender och nanny, samtidigt som jag ska plugga något som jag är sjukt pepp på just nu! Hello busy life! Studierna kommer vara avgörande för min framtid och min karriär! Vid 25 års ålder (någonstans här emellan har jag jobbat utomlands ett tag också och varit på fler resor) kommer jag möta någon som är min dröm-man, kanske utomlands, han är liksom alldeles perfekt och vi klickar hur bra som helst. Men det visar sig efter ett par år att det inte fungerar; vår framtidsbild är inte enad. Och mannen jag gifter mig med möter jag när jag är 28, han är bokförläggare och vi möts på realsefesten för min första bok! Härifrån blir det om möjligt bara bättre. När jag är 35 får vi vårt första barn och där efter två till. Karriären är stabil och jag cashar in medan jag har massor av tid till mina barn. Vi kommer ha ett hem där alla är välkomna, väldigt jordnära och enkelt men samtidigt stilfullt och ombonat, med en helt underbar, rund bokhylla fylld med bra böcker…

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.