Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nordic Bloggers’ Experience 2018

Söndag – onsdag: Jyväskylä (pre-tour)
Onsdag – lördag: Helsingfors (resemässa + happenings)
Lördag – tisdag: Tammerfors (post-tour)

Så ser mitt schema ut den här veckan under Nordic Bloggers' Experience. Det har dessutom varit fullt upp från morgon till kväll, därför har jag inte hunnit med mer in the moment-uppdateringar än vykortet från Jyväskylä och Instagram. Vad vi får göra är dock hela fantastiska grejer, så jag har inget emot det “tuffa” schemat.

Ska strax iväg på en workshop om att flyga med drönare och detta är första morgonen som jag har ett par timmar “fritid” och sovmorgon. Den här lilla kompisen ni ser i luften på bilden var förresten med oss på resan i Jyväskylä och tog ett par riktigt coola bilder (och filmer) som jag hoppas kunna visa senare. Hendrik / Hiking in Finland var vår “host blogger” och är riktigt duktig både med sin kamera och drönare.


I onsdags när vi kom tillbaka från resan hade vi en meetup på Scandic-hotellet (Simonkenttä) där jag också bor. Då fick jag äntligen säga hej till några bekanta och också många nya ansikten bland alla resebloggar som är på besök i Finland den här veckan.

Torsdagen spenderade vi på Matka-mässan och jag hann knyta lite spännande kontakter med destinationer jag är nyfiken på + bli inspirerad av Marissa Anwar (Darling Escapes), Lottie (She lives her dream) och Challenge Sophie. Alltifrån hur du pitchar ditt varumärke, vad som funkar på Instagram och hur du kan jobba med video. Kanske bästa peppen och inspirationen man kan få. Det är också en speciell känsla att vara omgiven och omringad av alla de här duktiga människorna. Under kvällen hängde vi på Löyly för att basta och bada i det isiga och kyliga havet.

Det har varit många stunder framför sprakande eldar också.

Äventyret fortsätter alltså tills på tisdag. Planen då är att ta ikapp jobb som får vänta (och lite samma med sömnen), samt ta hand om mina stackars händer som inte alls gillar det här torra och iskalla vädret. Någon annan som har supertorra händer? Och har du något mirakelknep? Mina händer ser liksom ut att ha åldrats cirka 50 år…

Vi hörs hörni ♥

FÖLJ:

11 svar

 1. Det låter superkul! Minus allt minglande och att marknadsföra sig själv.. så imponerad av folk som är bra på det! (såklart en träningssak också)

  1. Jag vet vad du menar, det är absolut en övningssak och jag är inte heller jättebekväm bland alla dessa stjärnor, haha! Det är mycket trevligare att hänga i mindre grupper än mingelsammanhangen. Det är dock skönt när det finns flera bekanta som man kan prata med :)

   1. På väg hem nu. Vi var på mässan och pratade med utställare. Hade inte tänkt åka, men många samarbetspartners frågade om vi skulle komma, så vi tog ett snabbt beslut ;)

 2. Spännande dagar! :) Jag har köpt bomullshandskar från Dermoshop och använder flera av deras handkrämer.. Brukar smörja in ett rejält lager med handkräm och sätta handskarna på innan jag går och lägger mig.

  1. Oh, vilken spännande grej! Det kanske jag skulle prova. Det verkar lite som om händerna återhämtar sig här i Helsingfors pga inte lika torrt och kallt… Men det där med massor av handkräm + handskar låter effektfullt! Tack för tips!

  1. Jaaa både roligt och spännande, och mysigt. Har nu checkat in på Lapland Hotels i Tammerfors och det är så mysigt med en touch av Lappland ;) Tack! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.