Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nordic Bloggers’ Experience 2016.

Det var kul att hinna vara med en sväng på resemässan och resebloggarnas egna inbördes beundran. Ja det är ungefär så det känns bland de här stora och superduktiga bloggarna. Det är också därför jag endast är med som en “half board”. Min blogg är ju inte renodlat om resor – jag skriver ju inte enbart om att bo utomlands. Dessutom är min blogg visuellt inte eller något att imponeras av. Jag gav liksom upp min systemkamera under 2012…

Men ändå, det är alltid lite inspirerande att träffa dessa bloggare och få chansen att höra på spännande föredrag!

Det roligaste var att träffa Rachel igen!

LiveShareTravel snackade om att göra business med sin blogg och hade många bra poänger. Det bästa jag tog med mig var detta: recognise your power!

Bloggare har enorm makt och måste inse det. Ett steg i detta är att sluta jobba gratis eller mot produkter – arbetar du förtjänar du betalt – så enkelt är det. Jag skulle gärna skriva mer om detta också, men Better Bloggers pratar annars väldigt bra och vettigt kring det!

Annars var jag kvar en stund på mässan igår men satt och jobbade. Multitask life deluxe. Jobbar förvånansvärt bra i störiga miljör – bra egenskap att ha!

Ikväll är det bloggfest på Radisson Blu Plaza i Helsingfors!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.