Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Häng på Radisson Plaza.

Matka – Nordic bloggers' experience

Oh la la. Nordic Bloggers Experience bjöd precis som förra året in till baren på Radisson Blu Plaza där det dukats upp med bubbel och banan-drinkar. Bartendern rockade en tshirt med texten banana is a berry och gjorde amazing cocktails!

Radisson Blu Plaza Helsinki

Höjdpunkten (hehe) här inne är kristallkronan alltså! Den skulle gärna få pryda mitt hus-med-jättehögt-i-tak i framtiden. Under kvällen bjöds det på lite lätt buffé med bland annat hotdogs och massor av såser. + rotfruktschips, icke att förglömma de små krispiga gudagåvorna! Samt musikuppträdanden och allmänt trevlig stämning.

Inspiration från andra resebloggar

Det bästa med denna typ av tillställningar är de människorna man möter och minglar med. Inspiration från olika håll i världen och alla fantastiska personligheter!

Jag sällskapade med Sofia som jag träffade första och senaste gången på samma event (Matka Travel Fair) förra året. Hon driver Fantasiresor som är en lika drömmig och reseinspirerande blogg som det låter. Och fick även träffa norska Alltid Reiseklar som var både trevlig och spännande! Hon har en thing för champagne och gav därför 100% i tävlingen om vem som kunde hitta en liten isbjörn och som pris hämta ut en flaska Moët i baren.

Gissa om hon hittade isbjörnen? En fördel för oss skandinaver var att tävlingen förklarades som “go find the ice bear” = isbjörn, ett vanligt misstag som jag alltid själv gör och inser sen att det ju heter polar bear. Så därför var det vissa som trodde att de letade efter en isig öl… ;) 

nordic bloggers experience

Det kanske bästa mötet var att äntligen få säga hej ansikte mot ansikte till FreedomTravel som driver den coola rese- och campingbloggen. De måste vara skönaste blogg-paret. Och apropå det tänk att vara ett blogg-par, två kloka huvuden och dubbelt så mycket tid och energi att ägna åt bloggen, hehe. Tänk om jag skulle få med mig min T på att börja fota igen, då kunde han agera min personliga blogg-fotograf – det skulle jag vara helt fine med!

Det var det med NBE detta år. I helgen ska jag också besöka resemässan och se vad den har att erbjuda i år. Matka Travel Fair är igång hela helgen på Messukeskus som ligger i Pasila / Böle (lite norr om Helsingfors).

FÖLJ:

7 svar

 1. I’m in the top photo! Yay! I can’t believe how quick the evening flew by, it was midnight before I knew it!
  We had such a giggle when they announced find the Ice Bear, ice beer? What? Mitä?
  Hahaha Jääkarhu, oh Finland I love ya!
  Completely forgot to look for it though!

  1. Hahaha I know, it’s such a common mistake for both Finns and Swedes to say Ice bear (or well beer, hard to pronounce you know) since it’s the word in our language literally translated :)

 2. Men åh så himla roligt att träffas!!! Även om vi inte träffats “på riktigt” förut så kändes det ju nästan som att vi kände varann, haha. Hoppas vi ses snart igen! Vi har haft det sååå bra och sååå intensivt här i Finland. Imorgon åker vi hem igen… Kramar

 3. Haha skrattar fortfarande åt isbjörnen!! Så kul att se dig igen! Och kul att du beskriver min blogg som drömmig, apropå diskussionen som pågår bland några resebloggare på FB om just det ordet. Jag älskar det☺️☺️ Hoppas vi ses smart igen!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.