Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det finaste.

Under några dagar varje månad blir jag extra känslig och super-needy. Vill ha honom nära nära och kan inte sluta kramas. Jag tittar på honom men kastar mig snabbt in i hans famn igen för att gömma de små lyckotårarna. Det gör ont så mycket jag älskar dig. Och samtidigt läser jag i romaner om hjärtan som går i tusen bitar för att fruar och pojkvänner är otrogna. Allting är så jävla skört. Kan ta slut, vara över, på en sekund. Dessutom måste man vara nästan galen som flyttar någonstans för kärlekens skull. Till Finland, för kärlekens skull. Det är som att kasta sig mitt ut på den tunnaste av alla isar. Det är typ bara en minusgrad ute och där står vi som två bambis och klamrar fast i varandra. Spricker den nu så dör jag. Men om den inte gör det, then what? Ovissheten är vad som får blodet att pumpa. Drömmarna och rädslan som tar över om vartannat. 

Kanske det finaste i världen. 

 

FÖLJ:

11 svar

 1. “Spricker den nu så dör jag. Men om den inte gör det, then what? Ovissheten är vad som får blodet att pumpa. Drömmarna och rädslan som tar över om vartannat. ”

  Kan vara det mest pricksäkra och välbehövliga jag läst på länge. Så skört och ovisst är det där med kärleken, men ändå så jäkla värt det när man står där på den tunna isen och känner sig så sårbar men så fruktansvärt kär!

 2. Ennav de finaste beskrivningarna jag läst om kärlek på länge. Och jo, man är kanske lite galen om man flyttar till Finland för kärlekens skull. Men jag tror inte det finns en bättre anledning att flytta heller? :)

 3. Du är ju bara bäst på att BERÖRA. Fantastiskt skrivet, beskrivet i all sin enkelhet (och hyfsat kort). Fint!!

  Ps, finns det en möjlighet att flytta till SVE för er? Din sambo är svenskspråkig, eller?

  Stor kram och all lycka till fina Jennifer

  1. Det är sådant som bara kommer till en när man sitter på bussen en onsdageftermiddag ;) Och du är bäst på att ge komplimanger, helt ärligt – tack vad fin du är!
   Det finns absolut en möjlighet (han pratar inte helt flytande ännu, vi snackar engelska) – och även andra länder i Europa :) Målet borde kanske vara att när jag är flytande på finska så först då “får” jag flytta härifrån. Hehe.
   Bamsekram till dig!

 4. Åh vad fint! Har du känt så någon gång förut eller är det här en alldeles ny känsla? Har inte upplevt det för någon person än själv. Men längtar, kram!

  1. Hej! Alltså jo, jag har nog varit kär förut. Min första pojkvän var jag extremt förälskad i – men det var ett kortare förhållande, väldigt intensivt och passionerat – men inte lika djupt/verkligt. Svårt att förklara. Dock är ju alla förälskelser/kärlekar unika i sig. Det har förstås aldrig känts så bra och fint som det gör nu… :)

 5. Hej Jennifer! Vilket jättefint inlägg och kan verkligen relatera till att kasta sig ut på tunn is för kärlekens skull :-) Det är jättekul att läsa om hur du har det nu för tiden! Jag har själv skapat en blogg om du vill kika in någon gång btw :-) Allt gott till dig och trevlig helg! :-) / Jessica från STS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.