Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Resemässan i Helsingfors.

Idag börjar resemässan Matka Messut här i Helsingfors på Messukeskus. Inte för allmänheten men bland annat för Nordic Bloggers Experience. Ett event för resebloggare världen över. Jag var även med på NBE 2015, alltså för ett år sedan.

Så dit är jag påväg nu!

  

Krävs lite planering för att hinna med i och med att jag jobbar. Var uppe tidigt i morse och jobbade hemifrån och så blir det lite mer jobb i eftermiddag och ikväll. Tyvärr hinner jag inte delta lika mycket detta år just pga jobb.

Men det ska bli så kul att träffa några av resebloggarna från Sverige och så brittiska VagabondBaker som jag träffade på båten till Åbo hösten 2014.

Vi hörs senare!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.