Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

När jag träffade tjugo företagare i Stockholm

Det började med en releasefest i Helsingfors. Och fortsatte med ett företagarmingel i Stockholm. Let me create var på gång nu – och inget kunde stoppa dem!

Att ordna ett mingel med budget 0 euro är ingenting man gör lättvindigt. Vi letade och letade, hade ett fint samarbete på gång men tappade betet på kroken, och blev till slut räddade av byggkonstruktionsbolaget Kåver & Mellin. Det är en lång historia, men vi var glada att det löste sig så fint. Trevliga människor, med trevliga lokaler som vi fick låna.

Konferenslokalen låg på Södermalm. Så vid 15-tiden tog vi en Uber från hotell Hobo som vi bodde på och med oss hade vi ingen mindre än Alva (till höger nedan). Otroliga Alva som jobbat med oss sen vi efterlyste en assistent i somras. Detta var också första gången vi träffades eftersom hon vanligtvis bor i Sveriges sydliga delar.

Vi dukade upp och snart ramlade Stockholms absolut härligaste företagare in.

Textexperterna Malin, Linnea, och jag.

Här har vi Jenny, Sara, Fredrik som driver Kolonien, Lena, Amanda (alla nyss nämnda damer jobbar med språk och texter) och ja, Alva då.

Michaela bläddrar i Mitt Företagsår – mål och planer för 2022.

Kugge gjorde det hon är bäst på, försåg folket med fyllda glas.

Fotografen Åsa och företagaren/författaren Johanna i djupa diskussioner och viktiga samtal.

Konstnären Amanda och illustratören Shruti.

Gillar verkligen Johannas företagarfilosofi – och det var kul att äntligen få träffa henne (som så många andra under kvällen som jag tidigare bara träffat på internettet) och fint att hon ville göra Mitt Företagsår i år IGEN. 😍

Sen fortsatte vi kvällen på restaurang Pelikan. Maten var okej, men sällskapet var desto bättre. Och lokalen var ju himla tjusig om än dock högljudd.

Tydligen inte Stockholms bästa kroppkakor, men mitt livs första! Påminde ju väldigt mycket om palt. Och det här var en vege-version med svamp till. Kändes ändå ganska heavy.

Engagerande samtal med allas händer med!

Fint gäng. Fin Stockholmsvistelse.

Den här resans var lite min och Kugges “konferens” i år, istället för att checka in på St. George, som vi ju gjort TVÅ ÅR I RAD. Vi hann dock inte med något konfererande under Stockholmsdygnen utan kommer köra en heldag senare i december för att göra tillbakablicken av 2021. Men jag känner mig lite sad just nu att jag inte kommer få simma i poolen på St. Georges spa… #lyxlivsnjutare

Och den här dagen, den tog på krafterna vill jag lova. När vi kom tillbaka till hotellet läste Kugge godnattsagor för mig och till slut lyckades jag somna och nästa morgon mådde jag nästan som en drottning igen.

Tack Stockholm, och framför allt: tack du som kom den här eftermiddagen och hängde med oss. ❤️ Det är ju faktiskt lite så att jag är väldigt lycklig när jag får dra runt i ett hav, litet eller stort, av andra företagare. Lite mindre ensam, lite mindre svart får, lite mer en i gänget.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.