Jennifer sandström

Search
Close this search box.

[releasefesten]

Jag vet inte om jag hyllar Kugge tillräckligt, hon nämns säkert oftare än min älskade sambo, men några kärleksförklaringar vet jag inte om det blir?

Och ibland tänker jag hur står hon ut med mig. För jag ifrågasätter exakt allt. Jag formulerar om hennes utkast (hon får alltid göra första utkastet, för hon är den snabbaste som finns, hon är en doer och allt bara HÄNDER när hon är med) och försöker förklara mig men hon säger bara “Blir mer förvånad om nåt duger.” Det sägs med en gråtskrattande smiley. De flesta andra skulle kanske ha tröttnat för längesen, inte orkat med en hopplös perfektionist. Men Kugge klarar det. Och det gör en perfektionist med ohälsosamt kontrollbehov väldigt tacksam. Och lika mycket som jag måste irritera henne, irriterar hon mig. Finns inte det i alla de bästa relationerna? Är det inte exakt det som är kreativ friktion? Ett nödvändigt ont. För något som ska blomstra, måste också brinna då och då. För var det inte så att askan är den bästa jorden?

Det finns fler bra saker med Kugge. Hon ordnar och fixar gärna saker. Så att ordna en releasefest är ingen big deal. Inte ens ett mingel i Stockholm är några konstigheter, Kugge packar ner åtta flaskor skumpa, arbetsböcker och plastglas, och släpar en helvetestung väska hela vägen över Östersjön.

Jag skulle bryta samman totalt om jag skulle behövt ordna sådant på egen hand.

Det är en jäkla trygghet att ha med sig en Kugge vid sin sida. Som jag uppskattar en människa som inte är rädd för att ta i, som kan hålla låda och inte är överdrivet försiktig eller blyg. SOM BARA LÖSER SAKER.

Så på Kugges otroliga kontor slog vi upp dörrarna en fredag i november och bjöd in alla våra bästa företagarvänner (ja de är faktiskt inte jättemånga, men de är nog stans bästa) i Helsingfors för att fira och skåla för Mitt Företagsår som äntligen kommit från tryckeriet.

Det här med att skapa en produkt hittar du allt om här, och om du är nyfiken på hur man gör tryckprodukter läs Kugges guide!

Vi bjöd på bubbel. Och choklad. Och chips. Samt förstås chansen att plocka med sig två färska arbetsböcker hem. Faktum är att nästan alla gjorde det och vet du vad! Till och med de två finskspråkiga på festen blev tillräckligt inspirerade för att vilja göra Mitt Företagsår inklusive en trevlig liten lektion i svenska.

Tanja, min ex-kollega från Zervant och sen ett par år tillbaka min företagarkollega, är en trogen supporter. 🧡

Gissa vem som skrivit SEO-analyserna här? 😇

Pia, den ganska nystartade företagaren med sitt Helgabad och kaftanen.

Dallas var också på plats, det är han som gjort den här helt underbara voice-overn till vår humorfilm om Kugge: “Berättelsen om en företagare – en kortfilm”.

Och det var det. Sen har det varit en bergochdalbana. HUR SKA VI FÅ DESSA SÅLT. Till att nu ha sålt fler än vad vi gjorde samma tid förra året. Så snart är denna upplaga helt slutsålda och vi är ganska övertygade om att vi faktiskt inte kommer trycka upp några fler i år.

Här kan du läsa allt om vad Mitt Företagsår är och beställa!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.