Jennifer sandström

Någon som inspirerar!

Igårkväll när jag gick och la mig bestämde jag mig för att jag, trots att det var sent osv, skulle gå upp klockan sju och ta en kort powerwalk. Jag snoozade lite och tyckte det var väldigt härligt att sova till ljudet av väckarklockan. Men tillslut fick jag upp ögonen och lyckades öppna instagram. Där möts man varje morgon av Cajsa som tränar inför bodyfitness. Hon är galet inspirerande. Man skulle kunna inspireras av hennes kropp (och hur snygg hon är) – men jag inspireras av hennes disciplin och driv! Varje morgon i hur länge som helst har hon kört sin morgoncardio nu och det var det som gav mig en push i morse att faktiskt kliva ur sängen och ta på träningskläderna för 25 minuter powerwalk.

20140401-090612.jpg
Jag följer inte alls många fitness-tjejer, men jag kan rekommendera Cajsas instagram. För övrigt pluggade vi samtidigt i Jönköping och jag gick en gång på hennes träningspass samt gjorde en intervju med henne när jag “jobbade” som Philip Lailanis bloggassistent (han blir förresten pappa idag, såg jag på Facebook, kul!)

Nu är klockan strax över nio och jag är strax på kontoret! Ha en fin dag. ❤️

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.