Jennifer sandström

Fotboll, öl och män.

I don't really mind, I have to say. Och jag måste sluta med dessa engelska uttryck överallt. Det blir så när man 50% av dagen pratar engelska, eller ja mer än det, men jobbet jag gör är i alla fall mestadels på svenska.

Hade en helt ok dag på jobbet. Men att hänga nästan bara med killar kommer sätta sina spår. Idag var det många “första gången”. Jag har:

1. Spelat ett sånt fotbollsspel som är som på ett bord? Vet inte vad det heter. Med pinnar man snurrar gubbarna på ni vet? Och det var första gången. Jag behöver bevisligen öva mer, släppte in målen på löpande band. Skrattade dock mest.

2. Ätit på McDonalds. Det räknas nästan som en första gång för det sker så sällan. Vem gör sånt liksom? Jag är dessutom fruktansvärt obekväm i att beställa på dessa snabbmatsställen, att de pratar tyska hjälper inte direkt.

3. Hängt på en bar för att se Bayern München spela mot Manchester United. Drack även öl. OCH tyckte matchen var spännande.

Men. There is only so much football and beer a girl can take. (Jag vet, där kom det igen, och jag vet, tjejer KAN se på lika mycket fotboll och dricka lika mycket öl…) För mig räckte dock halva ölen (de är som ni ser, gigantiska här, alltid) och halva fotbollsmatchen. Hehe. Bra uppvärmning tyckte jag.

20140401-222500.jpg
Matchen var spännande för dessa nissar är faktiskt grymma på vad de gör. Vad kan jag ha sett för fotboll innan, någon svensk match? Så på högre nivåer tror jag helt enkelt spelet är bättre!

Med gott sällskap är dessutom nästan vad som helst trevligt.

FÖLJ:

2 svar

  1. Äsch då, jag tröttnade också på den matchen! Ska en se på fotboll räcker det med svenska tredjedivisionen… Du får väl prova det med. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.