Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mot Sverige & julen

Så är vi på väg till Stockholm med båt och sen vidare med tåg till Göteborg i morgon. Som vi åkte sist när vi var där i höstas.

Förra julen firade vi hos Ts föräldrar här i Finland, ute på landet. Och nu blir det hos min mamma. Vi har brukat göra så, vartannat år. Men nyår har blivit oftare i Sverige, och detta året Jönköping hos vänner precis som sist.

Jag reser för första gången någonsin med ett stort bagage också. Som är fullpackat. Vet inte riktigt vad jag har med. Några julklappar, lite kurslitteratur jag ska sälja, och så en del kläder. Ska vidare upp med tåg till Gällivare i januari så har förberett mig för tre veckor borta. Hoppas jag. Annars får jag låna mammas kläder :))

Nu är vi precis framme på båten och en sväng inne i hytten innan vi ska äta middag. Kommer under de här tre veckorna spendera fyra nätter på båt och tåg. Så mysigt! Men hoppas att det inte blir någon rocky road, som T skrev i dagens adventskalenderlucka tillsammans med en sådan choklad, alltså en rocky road.

Det har för övrigt varit en intensiv vecka. Gjort det sista jobbet, tackat ja till ett större uppdrag för nästa år, fakturerat, gjort bokföring osv. Just det, startade företag i Finland också. Har knappt hängt med själv. Är så redo för att gå in i lite julstämning nu, den pausade nämligen lite här i mitten av december med tanke på resor och mycket jobb. Men det gör ingenting.

Nu ska vi gå ner och ta en drink eller ett glas bubbel. Vi dricker väldigt sällan alkohol, men just nu känner jag för det. Skåla för det här året, och för lite ledighet. Kommer göra en all-in sociala medier-paus under juldagarna men antagligen blogga om jag vill, vill ju oftast det.

Puss och kram!

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.