Julledigt

En bild på instagram. Ett blogginlägg. Tar bort apparna ur mobilen. Struntar i att skriva ett autosvar på mejlen, alla andra är ju också lediga nu. Knappast någon som mejlar, eller förväntar sig svar. Den bästa tiden att vara ledig. Det bästa tillfället att ta tillvara på.

T är ledig och familjen och mina släktingar också. Så de ska få min fulla uppmärksamhet. Tillsammans med en bok, någon ljudbok och tidningen Skriva. Har visserligen en skrivuppgift som också ska få lite kärlek, kursen sista. Men det är ju mer min hobby än vad det är jobb.

Ser så fram emot att vakna utan väckarklocka (sov elva timmar inatt, vet inte när det hände sist!). Att inte behöva tänka på vad som ska göras. Bara vara. Promenader i kallt väder. Någon springtur. Massor av god mat. Choklad. Skriva ut en year compass och gå igenom den i mellandagarna.

Ha en riktigt fin jul alla ni ♥

Vi hörs säkert här i dagarna, men hoppas att ni också njuter av en hel del offlinetid!

Kram

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

  • Jennifer Sandström
   Författare
   24 december, 2018 / 08:46

   <3

 1. 25 december, 2018 / 06:42

  God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?