Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Morgonträning och kyliga Indien.

God morgon Indien. 

20131205-124622.jpg

Av någon oförklarlig och jättekonstig anledning så vaknade jag vid 4.30 idag och kunde inte somna om. Så 5.30 gick jag upp, åt Kelloggs till frukost och gick till GYMMET. Första morgonpasset så tidigt sedan någon gång i våras då vi var hurtiga i c-uppsatsskrivandet och besökte Sportlife vid sjutiden.

Första tanken när man går ut vid 6-tiden här är, guuud vad kyligt det är! Jag svettades på crosstrainern i 40 minuter och sen ville jag bara sova. När jag kom ut igen, var tanken detsamma: åh så kallt! Då kikade jag på termometern. Och man vet att man vant sig vid den indiska värmen när 23 grader plötsligt anses som ‘kyligt'.

20131205-124631.jpgErnakulam? Ja, jag vet knappt vart jag bor. Kochi är staden, men Ernakulam är distriktet? Och alltihop ligger i Kerala som är ‘delstaten' 

Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Slängde i mig en banan, slängde mig in i duschen och slängde mig på sängen – och somnade i en timma… Efter dryga fyra timmars sömn var det rätt behövligt. Men stolt var jag ändå, gillar morgonträning, särskilt när man redan är vaken?

Det är torsdag, i morgon är det fredag.
Och jag känner mig fri. Trött, men fri.
Hur mår ni?  

FÖLJ:

2 svar

  1. Va skönt att komma igång med träningen ordentligt – heja heja! Det där med “kyla” känner jag så väl igen! Fasar över Sverige nu men det får bli full mundering helt enkelt. Vet du än när du ska till Sverige igen?

    Bra där med öronproppar, då är du förberedd nu ;) Jag har förresten ändrat det med kommentarerna på min blogg nu, hade ingen koll på det där men nu ska man nog kunna kommentera hur man än vill :)

    Hoppas du får en fin helg i Kochi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.