Jennifer sandström

Mitt röda läppstift

Inlägget innehåller annonslänkar

Den här bloggen brukar inte handla så mycket om smink, men med tanke på att vi pratade lite om smink (och galaklänningen som ni inte fick se då) förra helgen känns det ändå lite aktuellt. Trots att jag känner som sagt känner mig lite mättad av sånt efter helgens gala… Men det är faktiskt flera som har undrat var mitt röda läppstift kommer ifrån. Kan det vara så att det är en typiskt bra röd läppstifts färg för hösten och vintern kanske? Jag vet inte, och kanske borde jag testa fler röda läppstiftsnyanser, men det är ju så svårt. Det här är den enda jag äger just nu i alla fall.

Mitt läppstift är från Maybelline och heter: Maybelline Color Sensational 970 Daring Ruby.

970 daring ruby Maybelline läppstift

Jag köpte också nyligen en läppenna för att jag insåg att det är ganska bra att ha för att läppstiftet ska hålla bättre? Och få bättre kanter? Hittade en från Maybelline med liknande nyans som fungerar bra: Color Sensational Lip Liner 547 Pleasure Me Red.

Och ja jag vet, vad det är det med min hand i håret-pose egentligen? Kanske ger den mig trygghet? Ni får leva med det helt enkelt (jag kan försöka variera mig mer…)

rött läppstift Maybelline daring ruby

Läppstiftet finns att köpa här hos Kicks eller här på Åhlens och kostar 119 sek.

Tyvärr hittade jag inte läppennan någonstans online i Sverige, men den finns att köpa här i Finland (6,95€) för er finlandssvenska läsare! Läppstiftet finns också att beställa här om du bor i Finland.

Hur gör ni förresten när ni köper nya läppstift, köper ni en nyans som ser fin ut? Eller brukar ni prova någonstans (typ i butik där de kan pensla läpparna åt en, eller en kompis läppstift?) för att se om den färgen passar er?

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag äger typ bara två läppstift men de är prövade i butik. Har ett rött och ett som heter plum och som är typ min egen färg på läpparna man bara slipper det där blåtonade som kan synas ibland när man är kall.

    1. Oh, plum lät som om det skulle vara lite mörkare lila? Den färgen tycker jag är såå snygg, men vet inte om jag själv skulle varken våga eller passa i det. Borde testa!

        1. Ah okej, då är jag med! Jag brukar också gilla att ha sånna läppar, brukar faktiskt ha min cover all mix från Make up store på mina läppar… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.