Jennifer sandström

Mina mål för 2018

I veckan tog jag mig äntligen tiden och gjorde en mer personlig review över 2017 och satte upp mina mål för 2018. När jag bläddrade igenom alla mål och drömmar jag listat för ett år sedan var det nästan läskigt. Det jag ville fokusera på, den hemliga önskan jag hade för året – det var exakt så det blev. Kanske är det ingen slump? När vi funderar på vad som betyder något för oss och bestämmer oss för att gå i den riktningen, så är det inte omöjligt att uppnå. Bara man tar ett steg i taget och har lite tålamod.

Foto: Jesper Sandström.

Det här vill jag uppnå 2018


Jag kommer lista några av mina största och främsta mål här men jag har också ännu fler drömmar och mål på listan som jag vill hålla för mig själv. Men några ska ni få ta del av.

Mina mål 2018 är att:

* Fakturera 40 000 SEK/månaden
* Fortsätta och utveckla podden
* Göra ett fotouppdrag
* Instagramma varje dag och dubbla antalet följare
* Blogga 6 av 7 dagar
* Publicera 12 videos på YouTube
* Hitta en hobby/sport och vara passionerad för något utanför allt som kan förknippas med jobb
* Gå 7000 steg om dagen (vardagsmotionen – en utmaning när man jobbar hemifrån)

Och alla resedrömmar för 2018? De kommer i ett eget inlägg.

Så når jag mina drömmar och mål 2018

Jag har också valt ett ord som jag önskar ska prägla mitt år – ett så kallat fokusord, eller one word som Sandra uttryckte det! Och det finns två områden jag vill lägga störst fokus på under 2018. Förra året valde jag ordet passion – och ja, jag följde verkligen min passion och gjorde den till mitt jobb.

Vilket ord jag valt för i år och vilka områden jag vill fokusera på – det berättar jag i vårt senaste poddavsnitt som handlar om just drömmar och mål. Podden heter Livet utomlands men vi har också en tagline ”don't call it a dream” – och gillar att prata om just mål och att våga följa sin dröm. Därför kändes det naturligt att börja året med ett peppigt avsnitt om hur vi planerar för att nå våra mål det här året!

Om du vill höra mer om hur jag tänker kring mina mål och drömmar och dessutom få tips på hur du kan sätta upp dina mål för 2018 ska du lyssna på poddavsnittet som kom ut idag! Du får också höra Sandras spännande planer som modedesigner i Paris.

Jag och Sandra hann faktiskt ses i mellandagarna när vi båda var på besök i Göteborg. Vi tog en fika på Da Matteo och pratade om mycket som vi annars inte hinner prata om utanför podden.

Vilket är ditt främsta mål för 2018?


FÖLJ:

10 svar

    1. Jaa – det blir mycket enklare då att veta exakt när man når dem också! Och bra påminnelse om att fira… Jag måste fundera ut vad jag ska unna mig! :)

  1. Haha, vet du! Mina mål ser väldigt lika ut – olika siffror/mängder men samma punkter. Tänk så bra, då kan vi kämpa och peppa tillsammans <3 så roligt att ses idag också!

    1. Älskar att vi ha så likadana mål – men jag glömde ju fråga mer om dina när vi sågs!! Kanske får vi köra en kvartals-checkup när du är hemma igen ;) KRAM <3

  2. Ett av målen nu som jag hoppas är nått den sista mars är 1000 besökare/vecka på bloggen. Just nu är jag halvvägs så det känns inte längre som en omöjlighet. :)

    1. Nämen, kul sammanträffande – tack och detsamma!! :) Har du också något särskilt du vill fokusera på eller hur tänker du kring ordet “fokus” som tema?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.