Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Midsommarhälsning från Sverige

Det är bland den vackraste tiden på året såhär i Norden. Sommaren har liksom väckt allting till liv men vi har det bästa av den fortfarande framför oss. Allting är grönt, doftar gott, fåglarna kvittrar och himlen blir sådär rosa om kvällarna och supertidigt på morgonen, och i stora delar av landet blir det aldrig riktigt mörkt. Jag gillar att vakna upp till livet dessa dagar och att fira midsommar är väldigt mysigt. I år vaknar jag upp i Göteborg, så många midsomrar som jag firat här ända sen jag var barn och alltid besökte min moster om somrarna. Nu bor både min mamma och min bror här, och dessutom en av mina bästa vänner. Och i år får jag fira med det bästa av båda världar, lite med familjen och lite med vänner.

Förra året hade jag precis anlänt till San Francisco och spenderade midsommarafton åt att upptäcka staden på egen hand. Jag försökt ignorera alla midsommarfiranden som florerade på nätet och var istället tacksam över att få lära känna en för mig oupptäckt del av USA.

Men i år är jag som sagt glad över att vara just här. Mumin är kvar i Finland men kommer hit nästa helg istället. Och åh vad jag ser fram emot alla dessa sommardagar i Sverige och Finland, ingen annanstans.

Låt oss fira in sommaren nu – det gör ingenting att den ljusaste av nätter redan passerat, för sommaren har precis börjat ♥

Glad midsommar på er älskade vänner & bloggläsare!


Ps. Bilderna är från Italien, för jag är väldigt duktig på att fota när jag reser, men hemma används kameran mer sällan. Men, den blommiga favorit-koftan är min outfit dagen till ära. Blommor gör ju sig väldigt bra på midsommarafton.

FÖLJ:

4 svar

    1. Attans! Ge det någon timma så kommer regnet hit också, om jag känner Göteborg rätt ;) Hoppas du har en trevlig dag i alla fall, regnet ute sol i sinne, typ!

    1. Tack detsamma, hoppas du har en fin midsommar helg Matilda! Och ja, det är fint att ni har ett slutdatum – det är alltid något :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.