Middag och La Latina

Igår utgick vi från Plaza del Sol, eller Puerta del Sol, och gick till en restaurang i närheten som serverar en tallrik med olika skinkor och ost.

  

Så spännande att prova några av sakerna som man inte ätit innan. På det här stället, Taberna El Papelón, är det också populärt att beställa en hink med fem öl. Vi höll oss dock till våra cañas (de små ölen). Varför serveras inte så små öl någon annanstans??

Sen strosade vi runt i områdena där omkring, till exempel La Latina. Allting kändes lite mindre osäkert än de områdena vi rört oss kring här där vi bor mellan Justicia och Chueca. Eller ”osäkert”, det är väl snarare mer fattigt. Syntes på butikerna och allt som hände där. Det var dessutom flera hostel och hotell, populärt område att bo i med andra ord. Vi är så glada att vi bott med airbnb och sluppit strosa med alla andra turister ;)

  

Sista bilden var en ”cool” liten Plaza där folk spelade basket, chillade och rökte på, typ.

Var kul att se ett lite annat område. Det var aningen hipster också på sina platser, eller hipster to be kanske? Så kul hur hipsterområdena fungerar: nytt och oupptäckt – folk upptäcker det och det blir ”coolt” – det blir så poppis att allt blir svindyrt – någon skapar sakta ett nytt hipsterområde.

Nu ska vi gå ut och njuta av sista dagen här i Madrid. Det blir varmare och varmare. Och jag vill ha churros!!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

2 Kommentarer

 1. 28 augusti, 2015 / 05:24

  Här kan man få 20 cl öl. Tycker det är helt perfekt! Så finns åtminstone något liknande här.

  • jennifer
   Författare
   28 augusti, 2015 / 12:23

   Ja det brukar vara runt den storleken! :) Vad säger du för att beställa en sån i München??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?