Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mellandagarna i Göteborg

Vi gör inte egentligen massor av saker men vi myser runt och gör de kanske absolut bästa av saker. Promenerar på kullerstenar, går in i butiker och kollar mest, sitter på caféer och dricker cappuccinos eller honung-ingefära-citron. Och Göteborg har haft många fina dagar. Med den här sortens himlar.

Min year compass har jag fyllt i till nästan hälften. Gör det lite då och då, tycker inte man behöver sitta oavbrutet i 3 timmar med första halvan (alltså blicka tillbaka på 2018). Har också börjat skriva ihop en årskrönika för året som jag ska publicera här på bloggen.

Som ni förstår börjar jag bli lite trött på att analysera 2018 och ganska redo för nästa år… :)

Här på Da Matteo.

Tycker btw att Göteborg saknar fler mysiga slash coola, och mindre caféer? Det är mest kedjor (även om de är lokala). Men är ju inte här särskilt ofta så har kanske missat nya spännande caféer, har du något tips?!

Den gata som var kanske mest busy i mellandagarna när mycket annat i stan var stängt, massan av shoppingsugna folk som rör sig till och från Nordstan.

I lucka 24 väntade förresten en överraskning i form av en hel dag i Göteborg. Från frukost till middag, med spa och fin restaurang. Det ska jag berätta mer om sen!

FÖLJ:

8 svar

  1. Munkebäcks Torg har mitt favoritcafé: Portens Café. Dit går man väl bara om man är i närheten, omgivningarna just där är väl inte wow.. men man kan ju promenera därifrån via Kålltorp osv till typ Liseberg :)

    1. Åh men hallå, min mamma bor inte långt ifrån. Det här måste vi ju spana in. Tack för tipset <3

  2. Inte kafé – men kville saluhall, ät sushi där muuuums! :) var bara tvungen med ett till tips! Och så promenerar man över bron tillbaka från Hisingen och till stan :)

  3. Tack för (indirekta) tipset om The Year Compass! Har funderat över hur jag bäst gör ett personligt bokslut, lämnar året som gått och sätter nya mål för det kommande. Ser ut att vara precis vad jag behöver – så tack :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.