Jennifer sandström

Med bästa vän i Stockholm

Sitter och tittar ut på en himmel som är ljusblå nästan mintgrön, med tunna rosa moln som får alltihop att kännas som en sommardröm. Träden är så gröna här, känslan en helt en annan. I ugnen rostas kikärter och salladen är klar. Halloumin blev ganska välgrillad, åtminstone på ena sidan (pga. Corinne lämnade mig ensam i köket en stund). Och jag är förresten inte jättedålig på att laga mat men jag upprätthåller gärna den lögnen om mig själv så att jag slipper (pga tycker det finns hundra andra saker som är roligare, fast obs: att laga mat åt/med en kompis är ganska nice). Middagen idag blev ungefär lika sen som den vi åt på båten igår. Fast egentligen ännu senare eftersom Stockholm ligger en timma efter Helsingfors. Men vad gör väl det? Vi har en mañana mañana-approach som gör dagarna ganska härliga.

Och det är så otroligt lyxigt att hänga så här på tumanhand flera timmar. Inatt vaknade jag av att Corinne babblade i sömnen och sa världen sötaste sak. Haha. Gillar människor som pratar i sömnen ändå.

Annars idag har vi haft både en effektiv och skön dag. Jobbat några timmar men när solen blev som varmast där vid tretiden på eftermiddagen så åkte vi ut till Slottsträdgården Ulriksdals. Det ligger en bit utanför Stockholm, men gud så mysigt. Vi köpte mackor och delade på en chokladboll. Pratade om idéer vi borde förverkliga. Njöt av solen.

På kvällen gick vi för att träffa Caroline och pratade bara om foto i ett par timmar. Caroline är så duktig och hon delade med sig av flera tips för Lightroom. Jag kan en del, men det finns massor att lära sig… Ett litet steg i taget.

Nu dags för en dusch och att sova. I morgon väntar jobb, lunchdejt med ett par kompisar, fika med en annan och sen häng med Corinne igen på kvällen. Det är nog bra att vi får lite pauser från varandra, för alla vet ju att det inte finns någon människa man vill hänga med 24/7. Inte ens en bästa vän, pojkvän eller sina barn heller för den delen om man har sånna. Det måste ni hålla med mig om?

FÖLJ:

5 svar

    1. Heej, hade du tyvärr ganska fullt schema under Stockholmsdagarna! Hoppas du hade en trevlig vistelse där du också :)

  1. Hm, jag som just funderade över hur länge det tar för den här första förälskelsen att lägga sig så man vill ha ensamtid igen? Okej, vi hade 3 månader på distans i vintras, men annars vill jag typ vara med honom JÄMT.

    1. ÅH. Lite avis på den där känslan. Den kan nog vara ett tag, så njut på bara! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.