Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Maia Hirasawa i Mölndal.

Igår kväll, lördagkväll, tog vi bilen till Mölndal där det årligen hålls en konsert med namnet “musik på vattnet”. Dock regnade det så man hade flyttat in konserten till ett gymnasium. Det är en gratiskonsert och när jag läste i tidningen att årets gäst skulle vara Maia Hirasawa blev jag såklart sugen på att gå dit. Jag har inte lyssnat överdrivet mycket på henne, men gillat det jag hört.

Och det var en fin konsert. Också tack vare gymnasiets orkester som var med på en hel del låtar. Jag älskar Maias röst!IMG_0435.JPGIMG_0436.JPG
Dock pratade jag och T om hennes texter efteråt. Vissa låtar var rätt berörande på grund av den historia som fanns runt omkring låten. Men de flesta av hennes låtar känns ganska random och hon hade kunnat göra en låt av i princip vilken händelse som helst.

Det känns som att Maia Hirasawas musik skulle kunna bli aningen bättre med lite vackrare låttexter. Men det kanske finns en särskild charm i just det hon gör? I vilket fall älskar jag hennes röst och gillar hennes låtar!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.