Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bakom kulisserna.

Jag önskar att ni kunde se ibland vad som döljer sig under ytan. Att livet sällan är så perfekt och magiskt som det kan verka. Det kommer tuffa stunder som man måste ta sig igenom. Och det gör man, och det måste få vara tufft ibland. Man måste få känna att man lever, bli påmind om vad som är viktigt och inte.

Vi lär av våra misstag, det har jag lärt mig. Och sådant lär man sig bara the hard way.

Samtidigt tror jag att livet kan vara himla magiskt också, om man önskar. Jag har börjat läsa en bok nu, där man gör övningar under 40 dagar. Kanske berättar jag mer om den senare, ni är en del som är så skeptiska till den inställningen. Men varför behöver jag bry mig om det egentligen? Vi får ju alla leva våra liv precis som vi vill, inom ramarna för vad staten tillåter.

Jag har några mission: att inte ta andras åsikter personligt utan lyssna till min egna och förstå att vi alla är olika. Och så vill jag ta hand om mig själv, älska mig själv fullständigt och inte behöva göra mig själv besviken.

Djupa tankar en lördagsmorgon. Men det blir så ibland. Nu ska jag krypa tätt tätt intill någon igen, någon som finns här nu men kanske inte alltid kommer göra det. Var rädda om varandra och uppskatta de värdefulla människor ni har omkring er.

FÖLJ:

3 svar

 1. “Jag önskar att ni kunde se ibland vad som döljer sig under ytan. Att livet sällan är så perfekt och magiskt som det kan verka.”

  Men jag tror vi alla förstår det, så oroa dig inte för det :). Vi har alla haft våra ups and downs i livet vet att hur perfekt det än kan verka på ytan kan vara väldigt tufft, av olika skäl.

  1. Ja ni äldre och kloka gör nog det – tack :-) skriver det lite för att jag önskar jag kunde skriva vad som händer, men det är ju inte alltid man kan det. Och tror en påminnelse är bra att få ibland som läsare.

   Kram!

 2. Får jag fråga vad boken heter?
  Läste The secret för nåt år sen och blev helt såld!! Inbillar mig att jag efter det tänker mer positivt och att det mesta faktiskt löser sig om man bara vill :) Skulle gärna vilja läsa den där boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.