Jennifer sandström

Turist i Göteborg.

Andra saker man måste göra som turist i Göteborg: gå upp till Skansens Kronan.

IMG_0405.JPGIMG_0404.JPG
Där har man en vacker vy över hela Göteborg.

Och när man ändå är i området har man ju massor av mysiga områden där. Promenera från Haga, efter en fika där såklart, vidare till Järntorget och alla första, andra och tredje långgatorna – där man kan ta en till fika, hehe. En parentes är även om man behöver besöka tandläkare i Göteborg – då finner man en folktandvård vid Järntorget på Första Långgatan 26 – dit gick nämligen jag då jag hade tur och fick tid samma dag som jag ringde! Jag har ju en lång tandstory jag ska berätta för er någon gång i framtiden.

Fortsätter man uppåt förbi dessa gator kommer man till Linné – den stora, trevliga gatan med alla restauranger och caféer. Sedan kan man gå vidare ännu längre om benen orkar och gå till Slottsskogen. Massor av mysiga platser att besöka i härliga Göteborg.

Det har varit väldigt fint att vara här den här gången. Göteborg är ju lite mitt andra hem och platsen jag skulle flytta till om jag flyttade “hem”. Men den här gången har jag sett på staden med lite nya ögon och sett hur fint det faktiskt är. Så himla himla fint!!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.