Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lingua Pub @ Oscar Pub & Grill.

Godkväll mina månsken! Hur mår ni? Jag mår fantastiskt fint efter att ha fått socialisera med någon annan än vad som är min pojkvän, internetvänner, läkare, butiksbiträden eller bibliotekarier… Alltså inte för att det är något fel på just nämnda, framför allt inte den förstnämnda – han är fantastiskt (internetzkompizarna likaså) – men det är livsnödvändigt att ha någon form av socialt umgänge. Tro mig. Och det är inte helt enkelt i en ny stad där man inte känner någon. Hur sjutton gör man liksom? Vart börjar man när man har varken jobb eller skola att gå till?

Ja ett tips är att hänga där andra internationella och till exempel utbytesstudenter hänger. Här i Åbo (Turku) kan man gå på “beer linguistics” på en bar med namnet Oscar Pub & Grill. Så det gjorde vi ikväll.

IMG_0943.JPG

IMG_0944.JPG

Hur söt Kukko-öl? (Så van vid de finska orden att jag inte ens ser det roliga i det ordet… Haha) Jag höll mig dock till te och vatten. Hehe. Var hur som helst astrevligt! Ett quiz för att få sin master gjorde vi, ett quiz om Nya Zeeland, Storbritannien och Mexico! Vi fick vårt masters-diplom och en lunchkupong, tjoho.

Pratade som mest med två italienska jättetrevliga tjejer. Och blev typ gladare att byta nummer med dem än vad jag någonsin blivit över att ha bytt nummer med en kille!

Nu läggdags big time. Puss och god natt!

FÖLJ:

3 svar

  1. Hej Jennifer! Jag hoppas mitt mail har kommit fram? Om du känner för att ses är jag absolut med! Åbo har ju mycket att erbjuda, så borde ju inte vara svårt att hitta nåt att göra ;) hör av dig så ser vi!

    1. Victoria! Det kom fram och är nu svarat på… Hur fantastiskt är det inte med bloggar alltså?! :)

  2. Ja, umgänge är ju superviktigt! Ååååååh vad kul! Förstår precis känsla av att byta nummer med eventuellt framtida kompisar :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.