Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tillbaka.

Tudelo pinglor och punglor! Haha bästa namnet, pinglor går ju inte att applicera på män, men det där funkar ju utmärkt??

Bloggen är tillbaka idag, den låg nere igår för att min bror tydligen höll på att uppdatera något med webbhotellet. Som vanligt panikar jag på honom trots att han inte kan göra något åt det, när jag egentligen är så tacksam för min teknik-kunnige bror, utan honom ingen blogg <3

Jag var också tillbaka, igår, tillbaka på gymmet! Vi gick nämligen och joinade ett gym igår morse och det var en bra start på dagen om än en något sen start. Gymmet är Motivus här i Åbo som har en sjukt bra deal just nu, 2 månader för 1 + halva priset på engångs-medlemsavgiften. Nu kanske någon Åbobo faktiskt hittat hit? Och då kan det ju vara läge att tipsa om det, skaffa kortet “cityshoppari” så kan ni ta del av erbjudandet!

IMG_0924.JPG

Det kändes himla bra att vara tillbaka på gymmet och att få komma igång med träningen nu igen. Det känns också fantastiskt att inte börja från noll. Så många gånger jag varit där och verkligen startat från scratch. Men sedan jag kom igång på riktigt på gymmet i Indien för ett år sedan har det liksom hållit i sig fint! Det gjorde susen att dejta en modell som gärna tränade två gånger om dagen… Och tackolov älskar min pojkvän nu också att träna!

Och idag hörni, var jag tillbaka hos doktorn. Promenerade till jour-mottagningen och där tog en snäll läkare hand om mig efter cirka en timmas väntetid. Kallad för Kerstin blev jag också – sjukt fyndigt av mor min att döpa mitt andranamn efter henne själv OCH sätta det framför mitt tilltalsnamn…. En ny kur med Omeprazol blev det hur som helst och order om att undvika kaffe, äpplen och lök.

IMG_0926.JPG

 

Lycka till, till mig och magen!

FÖLJ:

3 svar

 1. Hej!

  Läst din blogg länge nu, och verkar som jag ja konstant, eller ofta problem med magen.
  Jag har börjat för en utredning av IBS och även fått kollat om jag har tarmfickor som gör ont.
  Du har säkert kollat massa, men om inte komma upp om det kan vara något sånt..
  Krya på dig!

  1. Hej Anna! Tack för tipset, vänligt av dig att dela med dig :) Jag har dock haft problemen sedan en matförgiftning i Indien, så det grundar sig nog i det. Äter Omeprazol nu i två veckor till och ska se om det hjälper.
   Hoppas de hittar vad som är fel hos dig och att det blir bättre! Kram

 2. Skönt att du fick komma till läkare och dessutom snäll. Fint namn förresten, heter du Kerstin nu i deras papper :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.