Jennifer sandström

God morgon.

God morgon. Här sitter jag och äter havregrynsgröt med kanel, blåbär och mango. Mums. Dammade av den gamla photo booth-maskinen och såg om den fortfarande fungerade, och det gjorde den ju! Blir man inte härligt vacker i den kameran alltså…?

havregrynsgröt till frukost

För ett par år sedan var den här typen av bilder betydligt mer förekommande i bloggen. Det var antagligen innan iPhonen utvecklats med kamera på framsidan som gjorde det så mycket enklare att ta selfies. Den tiden då jag faktiskt skrev de flesta blogginlägg via datorn, idag skriver jag nästan uteslutet i min mobil – så himla handy!

Råkade gå igenom arkivet av photo booth-bilder lite grann…

Här, hemma hos min moster i Göteborg, sommarbrun:

Bild 2013-06-19 kl. 08.31

Här i min studentlägenhet i Jönköping med mina favorit-tekoppar från Indiska (saaaknis <3) de ligger nu i en kartong någonstans och väntar på att jag ska flytta ‘hem':
Bild 2013-03-27 kl. 10.02 #2

Här är jag förmodligen bitter över min hemska hy, innan jag slutade sminka mig:

Bild 2013-04-24 kl. 19.54

Här är det lite oklart vad jag vill förmedla men jag gillar mina ringar som jag lämnade hemma när jag reste till Indien och inte hunnit ta på sedan dess, en som farmor fått från farfar och den andra som mormor fått från morfar:

Bild 2013-05-23 kl. 18.10 #2

Det här var också tiden då jag sminkade mig och fortfarande bar örhängen (det slutade jag med mest pga allergi men också pga skönt):Bild 2011-12-16 kl. 11.34 #2

Kanada-bästisar! Jag och Freddie sörplade förmodligen vin ur dessa college-muggar:Bild 2012-04-12 kl. 17.23 #2

Och här låg jag i min säng på Nya Zeeland, iklädd favoritklänningen och bästishalsbandet från San Diego som försvann (buhu): Bild 2012-10-30 kl. 18.34 #2

 

Det var det! Ha en fantastiskt fin torsdag, jag ska försöka så gott jag kan!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.