Jennifer sandström

Friday Friday Friday.

Hallå eller! Jag stal Mumins tröja i morse för jag fullkomligt äääälskar den här färgen. Älskar den visserligen ännu mer på honom. Men borde kanske investera i en T-shirt eller tröja i vinrött åt mig själv?? Höst- och vinterfint. Pendlar i övrigt mellan att vilja köpa en hel del och inte köpa någonting alls och istället lägga pengarna på typ resor… IMG_0969.JPG
Och en annan fundering som Frosten ledde in mig på… Kanske borde ta och klippa håret lite? I rätt stort behov av att åtminstone toppa det, men lite kortare hår kanske vore på sin plats. Mest av allt önskar jag att mitt hår var liiite tjockare, men man kan ju inte födas med alla bra gener… IMG_0970.JPG
Nere i stan för lite ärenden just nu. En molnig och ljummen dag i Åbo. I eftermiddag ska jag träffa en bloggvän för fika, så kul! Något annat kul var ett mail jag fick igår kväll. Fina ord som bara landar rakt i hjärtat.

Puss på er!

FÖLJ:

2 svar

  1. Hehe, pendlar också ofta mellan att köpa kläder och resa. Liksom, behöver jag den här tröjan eller kan jag använda pengarna och åka hem eller resa liksom. Hehe.

    Hoppas du hade en fin helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.