Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Helghäng.

En lugn och skön och aningen produktiv helg har passerat.

I fredags mötte jag Naima för en fika på Café Art i Åbo. Doften av bullar är oemotståndlig när man kliver innanför dörren där, men fick avstå pga avstår fortfarande gluten. Naima är en bloggvän som hängt med ett tag och skickade ett mail när hon såg att jag skulle komma till Åbo. Ung och sjukt snygg tjej med en spännande framtid framför sig! Ni vet när man just gått ut gymnasiet och undrar vad sjutton ska jag pyssla med nu? Den känslan, härligt skrämmande med de oändliga möjligheterna och så småningom löser sig allting så bra.

Och Åbo är höstigt fint dessa dagar. Då och då kryper den höstiga kylan på också men det har  inte varit alldeles för kallt ännu. Hoppas det håller i sig så, alla mina vinterkläder finns nämligen kvar i Sverige…

höst i Åbo

I lördags pluggade jag grammatik och läste en hel del inför “culture”-delen av min engelska kurs. Min uppgift i veckan är att läsa ut en roman jag börjat på – så himla bra uppgift ändå, att få läsa!! Dock är språket rätt svårt så det går lite långsamt, tackolov en tunn bok. RagtimeDen finns även som film, men jag tycker inte filmen alls fångar detaljerna från boken. Ja, jag var tvungen att se filmen för att det skulle bli lättare att förstå boken… ;)

Gick också till gymmet i lördags. Fortsätter kämpa med min pullup, snart så! Och under söndagen blev det lite jobb och lite plugg.

Söndagens middag blev detta som jag måste tipsa om: släng ihop chorizo eller salami med champinjoner, spenat och körsbärstomater! Ät med vad helst du önskar, T åt det med nudlar och jag som inte orkade göra quinoa eller kan äta gluten tog bara lite salladsblad till. Det är faktiskt ett sjukt bra komplement till potatis/pasta/bröd. Åt köttfärssås med salladsblad här om dagen och det var också gott!

chorizo champinjoner tomat spenat

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.