Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Likasinnade globetrotters.

En dag innan jag åkte till London slog det mig att en gammal vän från de tidiga tonåren i Gällivare just nu bor i London! Så vi möttes upp och tog ett par drinkar på en rätt nice bar. Och alltså, vi hade den kanske bästa konversationen jag haft på länge!

Här är hon, Tilda, som precis som jag lämnat hemstaden för världen som väntar där ute. Så himla snygg också.

   

När hon beskrev situationen och allt som hon kände så hade det kunnat vara jag som pratade. Och det kändes så jäkla skönt med någon som fattar precis hur det känns. Hur lite allt man gjort egentligen betyder, hur man romantiserar det förflutna, hur man egentligen inte har något “hemma”. Hur fantastiskt bortskämd man är mitt i allt det här. 

     

Det var helt enkelt himla skönt att prata om! Och jag tycker Tilda är så cool, jobbar på ett fancy café och drömmer om Australien. Hon kommer garanterat ta sig till Australien igen om inte ödet har andra spännande planer… :-)

Min andra dag i London träffade jag Emma, en bloggläsare som är svensk men bosatt i London sen ett par år tillbaka. Också så inspirerande, en svensk som känt att Sverige inte är riktigt hemma och provat på olika länder under de senaste fem åren!

Vi gick runt i kvarter som var tomt på turister och mer av real londoners! Åt på en mexikansk restaurang som serverade sjukt god mat! Sashimi-tacos – en sådan fantastisk idé!

  
Och mojito såklart. Min favorit-drink. 

Det är så kul med dessa möten. Tilda som jag sprang på senast vintern 2012 i Australien – och nu så träffas vi i London! Och bloggläsaren Emma som hörde av sig och ville ses. Dessa möten ger mig galet mycket energi!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.