Jennifer sandström

Lasagne, vin och fotboll.

Vaknade strax innan tolv idag. Rätt trött men det var superljust, som vanligt, i mitt rum. Lyckades sedan transportera mig själv till mina finska kollegor som bjöd på lasagnelunch idag. JIPPI! Hemlagad mat! Och trevligt sällskap. Är rätt nöjd med söndagen, förutom att de glömde tala om den lilla detaljen att det var inte bara en utan TVÅ fotbollsmatcher som skulle tittas på. Jag passade på att ta en nap.

20140316-184737.jpg20140316-184746.jpg
Galet gott med lasagne. Och mys att ha vänner att hänga med, haha. Poor Jenny.

Är nu återigen placerad i min säng. Med Pretty Little Liars i knät. Så fortsätter kvällen. Nöjd med helgen också, nästan redo för en ny vecka. Hur var er helg?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.