Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Älskar den här staden för att:

MAN KAN GÅ UT EFTER MIDNATT OCH DANSA TILL TIDIGA MORGONEN!
20140316-135138.jpg

Igår var det jag och fransmännen, igen. Det är tur att franska är rätt fint att lyssna till eftersom man får höra en del. Och fina sånger i tunnelbanan osv. Dock är de hyfsat duktiga på att ta hänsyn till utlänningen som inte talar deras språk ;) Det bästa är som sagt att få hälsa på alla genom att kindpussas!

Vi förfestade hos en av dem och gick sedan till Neuraum som sist. Jag och en tjej stannade till strax efter fem. Och jag bara älskar att få stanna hur länge man orkar och inte måste gå för att de stänger. Älskar också det faktum att folk fortfarande är kvar när man går vid den tiden.

Såhär såg jag ut på ett ungefär, något svettigare på dansgolvet…

20140316-135805.jpg20140316-135758.jpg

Åh och vet ni vad jag också älskar? Att avfärda killar som försöker dansa med en. Eller bli förbannad när det tar sig friheten att placera sina händer på olämpliga ställen. Ni vet när man passerar någon kan man lägga handen på dem för att markera lite att man försöker komma förbi? Ja detta är ok. Men när en kille medvetet tar tag vid min höft och verkligen klämmer lite käckt – då tar jag genast tag i hans hand, vänder mig om och stirrar in i hans förskräckta blick. “Don't your ever do that again!”

Provade även lite olika sätt att avfärda sugna killar som vill dansa med en, alternativ till the face. 1. Gör demonstrativa cirkelrörelser med händerna som talar om att här är en vägg och du kan hålla dig på din sida, typ. 2. Stanna upp mitt i dansandet, stå still och bara titta märkligt på honom. 3. Ta tag i din kompis och rör er demonstrativt någon meter åt ett annat håll.

Somnade sött i min säng vid sextiden efter ett samtal med min prins som var wide awake och ute och spelade cricket. Och jag var väldigt nöjd med alltihop, också när jag vaknade.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.