Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En avlägsen dröm om en bil.

Något som känns ganska avlägset i min värld just nu är att köpa en bil. Här i München finns så otroligt många snygga (läs dyra) bilar och klart man tänker, en sådan ska jag också ha en dag. Men när jag verkligen tänker på det så undrar jag, hur ska man kunna prioritera att lägga så mycket pengar och lån på, en bil?

Men allting känns ju rätt ouppnåeligt och avlägset innan vi är där. När jag var ett barn trodde jag aldrig att jag skulle kunna köra bil och ta körkort? Men plötsligt satt jag där med min Rut, min lilla bil som var en röd Toyota Corolla och lika många år som jag. Och begagnade bilar är ju faktiskt helt ok, de fyller sin funktion.

Tårta med bil

Den här vackra bil-tårtan firade vi mitt körkort med!

När jag var cirka 13-14 drömde jag av oförklarlig anledning om en blå cabriolet…? Därför var också mitt lösenord överallt “cabblo”. HAHA. När jag var sjutton tog en vit Audi mig med storm och Audi är fortfarande en favorit. Drömmer numera om en silvrig.

Tänk om, när det blir dags för mig att skaffa bil, vi istället kör någon annan typ av fordon? Eller färdas med ett annat färdmedel? Den spännande framtiden alltså.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.