Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lägesuppdatering.

Hej älsklingar. Ligger utslagen i min säng och tänker jösses vad skönt att det är fredag i morgon, trots att min arbetsvecka började på onsdagen. Hur jag mår? Jo tack, jag mår bra. Andra dagen på gymmet idag, tillbaka efter två veckor – känns fantastiskt bra! Hur mår ni själva? Om jag ska vara ärlig, så var det en rätt tung dag rent psykiskt, igår. Det kommer nog en text om det i helgen. Om det här med vad man värdesätter i det lilla liv man lever och så.

I övrigt kämpar jag med Indien dagligen. Ni som vart med i gamet sen början vet ju att vi alltid möts av nya äventyr i lägenheten där vi bor på Link Heights. Tvättmaskinen is still going… Trasig! Och de rena kläderna börjar sina. I ett av badrummen upptäckte jag av en händelse att det “regnade in” från tak och längs väggen. Hoppsan.

Angående det här med tvättmaskinen. Man ringer då “Samsung customer care” där en indier som låter som en robot pratar, olika varje gång men alla låter likadant. Sedan ska jag med min dialekt – vilken dialekt det nu är – försöka lämna kontaktuppgifter och få klarhet i alltihop. “Is it Snagstrom? And your email id, snagstrom@hotmail.com?” Nej för i h… Och nu ber vi till alla gudar att de kommer och lagar den i morgon. Heja Indien!

Vill ni veta en till sak förresten? Den kylda mjölken i det här landet, den hittar man i plastpåsar! Tänk er en mozzarella-förpackning, fylld med mjölk. Jösses så tokigt va?

20130919-224001.jpg
Lika tokig som sättet man lindar in sig i sarin på ungefär.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.