Jennifer sandström

Är det dags att åka hem nu Miss Unlucky?

Det har blivit lite standard här att skicka sms som “I'm not feeling well”, ta halva sjukdagar på jobbet och i halvt panik försöka få tag i mamma som är online tjugofyratimmar om dygnet på Skype – min egna lilla jour.

Och mamma frågade idag, känner du att det är dags att komma hem snart? Men så är faktiskt inte fallet. Jag ska berätta historien för er i morgon, nu ska jag stänga mina trötta ögon och vila min stackars kropp.

På något underligt vis så är jag fortfarande såhär leende inombords i alla fall.

20130920-230052.jpg
/Jennifer, som fortsätter att slåss med Indien och allt vad det “erbjuder”

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.