Är det dags att åka hem nu Miss Unlucky?

Det har blivit lite standard här att skicka sms som ”I'm not feeling well”, ta halva sjukdagar på jobbet och i halvt panik försöka få tag i mamma som är online tjugofyratimmar om dygnet på Skype – min egna lilla jour.

Och mamma frågade idag, känner du att det är dags att komma hem snart? Men så är faktiskt inte fallet. Jag ska berätta historien för er i morgon, nu ska jag stänga mina trötta ögon och vila min stackars kropp.

På något underligt vis så är jag fortfarande såhär leende inombords i alla fall.

20130920-230052.jpg
/Jennifer, som fortsätter att slåss med Indien och allt vad det ”erbjuder”

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?