Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kvällsunderhållning.

Sitter i nya kläder, känner mig snygg, har nymålade naglar och ett glas vin i handen. Gissa planerna för min lördagskväll?

20140322-204742.jpg20140322-204957.jpg
Eh, nej inte party som ni kanske gissade på?

Jag har nämligen bjudit in mina vänner på lunch i morgon (detta var givetvis inte min idé). Och de ville ha något svenskt. Så det blir köttbullar. Herregud jagharintelagatmatpåettår. Därför var jag tvungen att gå och handla ikväll. Det tog längre tid än beräknat. Alltså skrattade så åt mig själv flera gånger. Jahapp, potatis, hur mycket? Smsar pappa, vad gör man om det inte finns lingonsylt? Hittade typ tranbärssylt och tänkte att det fick duga. Försökte hitta något för att göra sås, vet inte hur man gör sås. Smsar pappa, ska jag ha griskött eller nötkött? Nötkött tydligen och som tur var fanns en liten kossa på förpackningen. Vad är det för skillnad på dessa havregryn? Är det här sås kanske? Kan detta vara lingonsylt? Gräddegräddegrädde… 32%! Måste vara grädde! Slutligen köpte jag vin. Också ett jäkla mysterium, jag kan ju inget om vin. Men älskar att man kan köpa det i matbutiken och att det är billigt :-)))

Samtidigt tar mitt internet i mobilen slut. Och när jag går tillbaka med två astunga kassar så regnar det.

20140322-204900.jpg
Kändes sjukt ovant att köra en kundvagn…

Är dock lika glad för det. Nöjd med mitt egna sällskap också.

Så nu ska jag göra chokladbollar att bjuda på till efterrätt i morgon. Det ska nog gå bra. Köttbullar och potatismos däremot – jag behöver så sjukt mycket lycka till för att klara av detta!

FÖLJ:

4 svar

  1. I have faith in you, fellow twttrr. Kan du resa världen runt ska du nog kunna slänga ihop lite potatismos också. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.