Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kontorshäng, podd, vänner & annat från v. 45

Fredagskänslor infinner sig här hos mig just nu. Jag började dagen med havregrynsgröt, kaffe, tända ljus och två timmar sälj. Städade undan lite, tvättade sängkläder och vädrade täcken, vattnade blommor, åt lunch och tog bussen hem till Veera. Här sitter jag nu och dricker stans godaste cappuccino och lyssnar på franska mysiga låtar. Och jobbar.

Jobbsällskap som egenföretagare är så här i november extremt viktigt!

Vissa saker har känts väldigt fina den här veckan. Och framför allt har en ny telefon känts som livets lilla ljusglimt. Det är kanske tecken på att livet inte är särskilt tungt just nu?

Också ett tecken på att min iPhone SE inte var mycket till arbetsverktyg längre. Plötsligt kan jag inte bara ta selfies igen, fota utan dagsljus, ta betydligt finare bilder överlag – utan också göra allting mycket snabbare.

Vill ni veta mer om denna nya telefon får ni säga till!

Måste också nämna att DET ÄR EN FANTASTISK känsla att få krypa in i vinterjackan när det börjar bli allt kallare ute! Det är så skönt att ha något mjukt, fluffigt, beskyddande och varmt runt sig. Man slipper frysa. Och: plötsligt har man fickor som får plats med nycklar, hörlurar, läppgrejer, telefon och annat.

Och det här med att november kan vara mysig osv, men tydligen kommer massor av vardag in between alltihop?! Har inte varit på topp hela veckan alls. Igår stirrade jag in i min skärm flera timmar utan att få något gjort, och allt pga. att jag gick till gymmet på morgonen och sen var helt slut?! Haha. Får ge det ett nytt försök.

Men en av veckans höjdpunkter var att Alexandra som flyttat utomlands var hemma och hade tid för en lunch med mig och Tanja.

Vi åt laxsoppa i saluhallen tillsammans med turisterna. Laxsoppa är faktiskt väldigt finskt. Vi åt det ofta hemma också, men är det lika vanligt i södra Sverige?

Och så har jag hängt på Epicenter (testar deras kontor en månad nu) tillsammans med Tanja. Hennes reaktion ovan var förresten när hon såg min nya telefon. Hehe.

Här nedan, kolla vilken fin byggnad kontoret ligger i! Gammal men nyrenoverad på insidan.

Och så on a totally different note, för dig som älskar poddformatet så är jag med några minuter och pratar om Zillertal i Österrike i Att resa-podden tillsammans med Annika och Lisa.

Gillar verkligen de två, de är proffsiga, schyssta och grymma på vad de gör! Det spelades förresten in igår och är ute redan nu. Tips för dig som vill ha inspiration inför vinterns skidresa, lyssna här.

Nu ser jag fram emot den här helgen. Planen är att vara helt ledig i morgon, äta brunch med mina bästa vänner och på söndag ska jag på något escape room-liknande där man får ta sig igenom flera rum/banor.

Ps. Gissa vem som, efter att jag publicerat inlägget med alla adventskalendrar, sa “your christmas calendar has been taken care of”. Haha, snyggt sätt av T att meddela att jag alltså inte ska klicka hem någon själv. Gissar att det är popcornkalendern han köpt…

FÖLJ:

6 svar

  1. Låter som en fin vecka Jennifer! Tack för ditt inspel (och orden ovan!) – känns absolut som att Zillertal skulle funka för mig.

    Njut av välförtjänt helg!!

    1. Ja det kändes som ett bra avsnitt också för alla som kanske tycker att alperna känns lite läskigt! Tack detsamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.