Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kompishäng i ett sommarhelsingfors

I fredags knackade två vänner från Sverige på min dörr och gjorde sig hemmastadda här för att spendera helgen. Ja, världens snällaste pojkvän fick flytta ut några dagar för att ge plats i vår tvåa. Så fint med besök, och extra fint när det är svenskar som vågar sätta foten i grannlandet för första gången. Det är något man inte ska ta för givet nämligen, trots att Helsingfors är ett väldigt underskattat weekend-resmål.

Min förkylning har hängt kvar litegrann, så på fredagen skickade jag de två på egen hand in till stan för lite sightseeing. Sen hade vi en klassisk svensk myskväll med tacos och massor av prat. På lördagen hade jag så pass mycket energi att jag kunde hänga med ut för att upptäcka Helsingfors. Jag har guidat folk runt i staden ett par gånger nu och det är skönt när målet inte bara är turistande utan lika mycket att bara umgås, äta gott och hänga på trevliga platser typ.

Det finns på min lista över blogginlägg jag önskar skriva att skriva en Helsingfors-guide och det har jag kanske nämnt tidigare. Kanske blir av i sommar.

Nu ska vi ut igen och njuta av den här söndagen i solen och fortsätta prata om livets stora och små frågor, tankar och bekymmer. ♥

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.