Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Pressmeddelande: 3 resebloggare på en resa utan research

Resan utan research går till *trumvirvel* Birmingham!


Efter sömnlösa nätter och avancerade excelkombinationer står det nu klart att Resan utan research går till brittiska Birmingham. Tack vare ödet, telepati och tajming fann de tre resebloggare en dröm de alla bar på – att resa ogooglat till okänd destination med resesällskap de ännu inte känner.

Kombinationen av Monarchs nya flyglinje med direktflyg, de optimala flygtiderna, hotellsamarbete på orten och det faktum att Birmingham levde upp till de tre kriterierna: 1. Ingen av resenärerna har varit där, 2. Ingen av resenärerna har någon nämnvärd kunskap om destinationen samt 3. Alla resenärer har en vilja att åka dit, gjorde att Birmingham plockade hem första platsen.

Det här säger resebloggarna själva

– Under den här resan låter vi staden komma till oss. Med öppet sinne, mina vännerboken i högsta hugg och vår bästa fejkade brittiska accent kommer Birmingham ta oss med storm, säger Linda Engström från Resa Medvetet, boende i Stockholm.

– Jag förväntar mig te och rutiga filtar samt fotosessions med färgglada paraflaxer under synkron skönsång av I’m singing in the rain, säger resebloggaren Sanna Rosell boende i Örebro.

– Jag ska likt Super Mario till varje pris skydda mig och mina medresenärer från att snubbla över dokumentärer och anekdoter om Birmingham. Vi ska resa utan research även om jag förlorar tre liv på kuppen, säger Jennifer Sandström på Forever Abroad, boende i Helsingfors.

De tre sköna bönorna som ännu inte mer än hälsat på varandra bloggar på resamedvetet.se, sannarosell.se och jennifersandstrom.se. Resan görs delvis i samarbete med Visit Britain och ett hotell där de tre nyfikna själarna ska övernatta och koka ihop dagarnas äventyr.

Resan går av stapeln 5-8 oktober 2017.
Pressbilder fås på allmän begäran och intervjuer görs utan motstånd.

Tips om resmålet undanbedes, aningen vänligt och väldigt bestämt.


Som ni vet gillar jag att resa utan research, och när jag stötte på mina resebloggskollegor Sanna och Linda som också är öppna för att resa lite oplanerat så kändes det bara självklart. Vi ska alltså ta oss an en okänd stad i England, i oktober. Det blir spännande.

FÖLJ:

28 svar

 1. Vad Kul! Jag var Erasmusstudent i Birmingham våren 2014 så detta ska bli så roligt att läsa ???? lovar att inte ge några tips ????

  1. Nämen? Vad kul! Då kan jag tänka mig att du har en speciell relation till staden. Och man blir ju himla sugen på att höra de där tipsen nu när man INTE FÅR… ;)

  1. Fint att du tycker det Ulrica – blir förhoppningsvis några blogginlägg och instagramuppdateringar från resan ;)

  1. Tack Mera – förhoppningsvis blir det en del updates därifrån både här på bloggen och på instagram – och sen givetvis i efterhand ;)

 2. Jag fick ett erbjudande av min man en gång att åka till Bali under premissen att jag inte läste på något och inte bokade något innan … Det blev Japan i stället. Ytterst researchat.
  Annars har jag faktsikt åkt till både Manchester och Bologna utan att veta något alls om städerna innan.
  Får ni fråga om råd och läsa på väl på plats eller är det bara egna fötter och ögon som gäller?

  1. Haha, var det så svårt att hålla sig?!!

   Alltså du, viktig fråga. Jag tror vi int har diskuterat detta helt och håller klart ännu, ska ta upp det med tjejerna och se vad vi kommer fram till och exakt vilka regler som gäller ;)

  1. Ja, vi får se vad som finns att upptäcka där. Jag har bara varit i London tidigare… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.