Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kom ihåg att det är januari

Vilken himla tur att det hände så mycket roligt den här januarimånaden. Att jag fick börja den i Jönköping och Göteborg. Sen fortsätta med Nordic Bloggers' Experience och upptäcka både Jyväskylä och Tammerfors. För att avsluta med månadens sista helg i Riga. Och allt som allt har jag fotat fler än 3500 bilder. Jag har inte märkt av att det varit januari.

Men nu känns det som om januari kommit ikapp mig. Tillsammans med pms. Vilken underbar kombination det där. Och så undrar man, ska januari någonsin ta slut? Ska solen någonsin komma tillbaka? Löven på träden? Finns det hopp? Samtidigt som tankarna kring ifall vi helt borde sluta flyga snurrar i huvudet. Men min kapitalist-bror har stillat min oro något och jag påmindes om att jag alltid borde vända mig till honom när jag grubblar och funderar och söker svar. Fler borde förresten anlita honom som föreläsare.

Vart vänder ni er när ni tänker och undrar, och grubblar? Jag borrar ner min nos i min killes nacke en hel del också. Det hjälper. Ibland är det skönt att inte bära på ett suktande och längtande singel-hjärta.

Bilderna är tagna av otroligt duktiga Marcela från Fotostrasse, på mig, Erin till vänster och Marissa till höger under vår resa i Tammerfors.

Och till dig som känner lite som jag gör – uppgiven, opepp, och lite som en björn som gärna vill återvända till idet –  kom ihåg att det är januari. Det går kanske över det här. Det är faktiskt februari på torsdag. Håll ut.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.