Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“Klockan jag bär runt min vänstra handled är en sprillans ny Omega…”

Mina lätt solbrända händer håller ett stadigt tag runt ratten på min alldeles nya, silvriga Audi, vilken modell som nu kan tänkas vara den senaste inom bilindustrin om 10 år. Mina naglar är målad i en fräsch ljusrosa färg och matchar skinninredningen i bilen alldeles perfekt. Mitt högra ringfinger är omslutet av en diamantring som jag kallar för min powerring. Vänster långfinger pryds av en bedårande vigselring med tre små diamanter som symboliserar mig, han och vi.

Klockan jag bär runt min vänstra handled är en sprillans ny Omega som fått ersätta min gamla, älskade Calvin Klein som jag haft i snart tio år. På höger handled blänker det vackra silverarmband som han gav mig på vår ett års dag.

Jag kastar en snabb blick i backspegeln men stannar plötsligt upp och beundrar det jag ser. När blev jag så vuxen undrar jag och minns min ungdom som igår. Mina drag är fortfarande vackra, ingen skymt av rynkor eller andra ålderstecken, men mitt ansikte reflekterar de många erfarenheter och äventyr jag upplevt. Mitt hår är fortfarande långt och naturligt chokladbrunt. Det är bakåtdraget av mina Raybans som jag har på huvudet, tänk att vi fortfarande dyrkar dessa solglasögon. I mina öron gnistrar de diamanter jag köpte till mig själv från Tiffanys & Co när jag firade min första bok, jag tänker aldrig ta av mig dessa.

“Jenn, älskling?”

Jag rycker till och slits ur mina tankar. Rösten kommer från passagerarsätet där min man tålmodigt sitter och väntar på att vi ska köra iväg. “Åh förlåt mig darling” säger jag samtidigt som jag för foten mot gaspedalen och slänger en sista blick över axeln för att titta till det fantastiska underverk som så sagolikt och stillsamt ligger i bilbarnsstolen med ögonlocken stängda. Och så tittar jag på min man igen och ler “tack för att du finns i mitt liv”. Jag är så extremt tacksam och lycklig tänker jag medan vi kör iväg, mot vårt sommarställe, på västkusten.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.