Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Känn ingen sorg.

Vilken glädje jag kände när jag nu äntligen fick möjligheten att se Känn ingen sorg. Håkan är ju en av mina absoluta favoriter och som jag väntat på att få se filmen. Början var i mitt tyckte lite märklig (men det är väl tanken, Håkan är ju trots allt lite märklig han också), den blev i alla fall bättre och bättre och slutet var oslagbart.

20140114-144208.jpg

Gissa vem som låg i soffan hela dagen igår och har intagit samma position idag? Jag mår nämligen inte helt hundra. Min magen är inte återställd sedan efter matförgiftningen på julafton. Och jag vet inte om den svenska maten och klimatet kom som en chock för lille magen?! Igår och idag har jag mått illa efter frukost och har ingen direkt matlust. (Eh, nej vi snackar inga bebisar här, vi kan alla vara lugna!) Men det är stört irriterande för jag började bära upp alla mina kläder från garaget men det var alldeles för utmattande? Och jag vill dögärna gå till gymmet idag. Grejen är att det är liknande symtom som efter gången jag blev magsjuk efter toddyn. Det höll också i sig i tre veckor innan jag gick till doktorn.

Apropå halvbra mående så verkar min rygg tycka att sängen här är alldeles för mjuk, det kanske tar ett tag att återanpassa sig till den svenska lyxstandarden? Hehe.

Väntar i alla fall på ett uppiggande samtal från Indien. N sa att han hade goda nyheter. Så när man själv inte har det jätteparty får man glädja sig åt andras lycka!! Och de finns ju de där människorna man skulle göra allt för för att få se de glada… :-)

20140114-152934.jpg

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.