Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Släpper stressen och skickar ut en önskan.

Jag har ju alltid en stark tro att allting löser sig, att allting alltid löser sig! Eh, ja, förutom de få stunder jag öser ur mig av min uppgivenhet och känner det här kommer aaaaldrig gå.

Så när hopplösheten lägger sina armar runt en, vad gör man då? Då ändrar man sin inställning! Man påminner sig själv om alla fantastiska saker man redan åstadkommit i livet och då vet man, att allting löser ju sig faktiskt.

Idag har jag oroat mig lite över boende i München, var sjutton ska jag bo utan att behöva lägga hela min lilla lön på det? Och så mina oändliga antal lådor och säckar med kläder. Så himla tröttsamt att ha sånna här måsten, jag träffar hellre vänner eller ser på en film…

Så jag behöver en plan, men nu blev jag Jesus så trött, får lägga upp en plan i morgon. Om ni vill ge mig en peppande klapp på axeln är ni varmt välkomna att göra det!

20140114-225112.jpgDen här lilla tioåringen till kusin är himla energifull och go. Jag förhörde honom på engelska glosor idag och jag hade varit en fantastisk lärare, det är jag övertygad om.

Och just ja! Min önskan!
Kära universum, världen, Europa, vänner, bekanta och alla inom räckhåll… Låt mig ha lite tur och lite flyt med att hitta ett rum i München. Det kommer lösa sig galant och det kommer vara ett lagom pris. Det är vad jag önskar, att jag har en bostad i München från den 31 januari!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.