Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Just nu: resestressen

Jag sitter i skrivandets stund på en cykel på gymmet (ja klockan var cirka 18 när jag påbörjade det här inlägget) och inser att jag kanske för en gångs skull under denna dag borde fokusera på en uppgift åt gången. Har liksom hoppat runt bland alla möjliga saker, olika jobbgrejer, tvätt, andra saker på att göra listan och väl på gymmet tycker jag det är en bra idé att samtidigt blogga? Känner NOLL ro i kroppen. Blir alltid så inför resa. Och ju fler moment en resa har, desto värre. Haha.

Det här med kombinationen friluftsliv och bröllop till exempel, plus de tre destinationer vi planerar att besöka på vägen innan dess. En och två och tre saker att tänka på. Sen allt som bara borde bli klart innan resan så jag kan vara mestadels ledig. Och jag är ett kontrollfreak av rang, borde chilla lite.

Det är det enda jag ogillar med att resa. Att jag aldrig är avslappnad inför det utan alltid känner sån stress. Varför?! Till och med när jag ”bara” ska till min hemstad och nordnorge? Här behövs liksom inte en lista med vacciner tas eller några visum fixas.

Utöver den känslan har det varit en bra vecka. Mina planer på att spendera mån-tis på kontoret blev det inte mycket av då vi vaknade på landet på måndag morgon (lyx <3). Jobbade istället från bilen på morgonen och sen på kvällen väntade Kugges födelsedagsfirande.

Var så ledsen att vi missade kräftisen det här året (minns ni förra året?) men glad att få fira henne på självaste födelsedagen med escape room och pizza.

Hypade Via Tribunali borde dock steppa upp sitt game… Sjukt dåliga knivar för att försöka äta pizza och när vi beställde efterrätt fanns inte den churros-liknande efterrätten längre tillgänglig pga. de städade fritösen? Okej kul att ni vill gå hem tidigt ikväll. Möjligtvis en struntsak, men blir ändå förvånad när saker och ting inte är på topp på en restaurang som den. Känner mig dock alltid lika fånig när jag kritiserar restauranger/hotell/whatever – som om jag inte har viktigare saker att fundera på? Haha.

Escaperoomet, detta, var dock grymt. Fast riktigt knepigt trots att vi var fyra. Vi fick många ledtrådar och lyckades till sist ta oss ut under sista minuten. Alltså den känslan! Var supernöjd! Man älskar ju att få känna sig som en mix av geni, barn och detektiv!

Nu: sängen. I morgon: pack- och jobbdag. Fredag: avresa.

FÖLJ:

7 svar

  1. Någonting har helt klart hänt med Helsingfors :-D Trodde först ni var i Rom! :-D :-D Börjar förstå¨varför dottern ville flytta dit efter studenten…
    Ha en jättefint resa!

    1. Haha vi kändes oss faktiskt som om vi satt i typ Rom, om det inte varit för Helsingfors ikoniska landmärke där intill så 😉

  2. Haha ja, inför resor och fester känner jag alltid att jag glömt nåt – och då är jag ju extremt organiserad. Ni kommer att få en fantastisk resa. <3 Tack ännu för födelsedagssällskap finis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.