Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jobblycka.

Måndag. En ny vecka på jobbet. Andra veckan. Och idag skulle det ske, jag skulle plocka upp telefonen, slå in ett nummer till Sverige och ringa mitt första samtal. Till en VD. Tipset jag fick var att ringa till en förälder först som ett samtal för att “värma upp”. Så jag ringde min pappa och drog min pitch. Som ekonomichef i en kommun var han dock inte särskilt intresserad av vad jag hade att erbjuda honom. Men nerverna, de lugnade ner sig lite.

Och så gjorde jag samtal efter samtal i takt med att nervositeten rann av mig nästan helt, nästan. Kul var det trots att alla jag ringde var på semester. Det andra roliga projektet jag pysslar med på jobbet är en e-book som ska ges ut och det är lite runt omkring den som ska fixas och ordnas.

Jag är så glad att jag är här, i Indien. Glad och tacksam över att få se hörn av världen som inte är Sverige, som är helt annorlunda. Och jobbet ja, om ni inte förstod det så känns även det roligt och spännande!

Och för er som undrar, såhär åker jag till kontoret varje dag.20130708-220200.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Åh så himla härligt Kollat igenom några av dina inlägg (I lovar I am not en stalker), har alltid drömt att åka till indien en vacker dag. Låter som en jävligt häftig upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.