Jennifer sandström

Att trivas i lugnet.

Så blev det lördag och den efterlängtade sovmorgonen. Det blev en lugn helg då förnuftet tog över och tyckte att det vore bäst så för att bli fri förkylningen.

Hängde mest med Sofie igår. Besökte en väns frisörsalong och fick håret tvättat och klippt. Och så tog jag blodprov för att ta reda på min blodgrupp, information som jobbet behöver. Det är alltid lika läskigt med nålar i armveck, och det känns alltid lite bättre att få hålla någon i handen. Den indiska vårdcentralen var också lite spännande att besöka, ett litet bås med en vanlig fåtölj istället för ett kliniskt rent rum med en typisk “sjukhus-stol”.

20130707-213150.jpg20130707-213235.jpg

Egentligen ville jag mest säga att jag tycker det är så skönt att ta det lugnt emellanåt. Älskar att få tid till att skriva och fundera, lyssna på en låt, se på en film. Jag trivs så bra i mitt egna sällskap, ibland. Att man har roomies att pratat med titt som tätt under dagen och äta med och så vidare kan eventuellt underlätta att “bara stanna hemma” en dag.

Idag har det skypats och lästs, handlats och blivit blöt i regnet (vitt linne i ösregn är inte fördelaktigt). Och druckits en cappuccino på ett café i närheten, vissa caféer serverar lite mer västerländskt. Jag suktar lite smått efter det västerländska rent matmässigt, men snart vänjer jag mig vid alla smakerna.

Nu ska jag kliva in i min drömvärld, drömma mig bort till kärlek, resor och vackra hus.

Och så längtar jag till jobbet i morgon.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.