Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jakten på ett gym i Göteborg fortsätter.

Okej okej, jag har ju faktiskt en tanke om vilket gym i Göteborg som jag vill signa upp hos och det är Fitness24seven. Måste givetvis testa dem först innan jag kan avgöra det, men det verkar rätt prisvärt (eller billigt snarare). Idag hade jag dock fortfarande kvar en dag på min gratis-vecka från Nordic Wellness och som den sparsamme man försöker vara gäller det ju att utnyttja det till max.

Efter min tidigare mindre härliga gym-upplevelse, så kände jag för att ge ett annat Nordic-gym en chans. Givetvis med hänsyn till smidigt att ta sig till någonstans mellan kontoret och lägenheten. Vid Vårväderstorget finns ett som kallas för Express – det är lite mindre, saknar grupp-pass, har inte så många timmar bemannat, ligger mer avlägset och är aningen billigare. Och vi kan säga såhär: I see why.

Jag har förståelse för att man gör lite ombyggnationer ibland och det var inte desto större problem. Ni ser på bilden alltså… Och trots detta fanns det mer space än på Nordic på Drottninggatan inne i stan. Det var inte så mycket folk trots att klockan var 18, så det var ju ett stort PLUS.

gym i göteborg

Men jag kände att det inte riktigt var för mig… Eller ja, jag är inte jättekräsen (eller är jag?) men det kändes rätt ofräscht. Det fanns ETT badrum – inget i omklädningsrummet – och det var inte så mysigt. Vattnet gick inte att göra kallt (hello törstig!) heller. Jag har för övrigt insett att det här med kvinnors VS mäns badrum är en intressant liten grej – och när man inser det är man ganska glad att vi ofta har skilda badrum. Nu gör jag inte min bedömning på jättemånga badrum för det är inte så ofta man besöker herrars toaletter… MEN – är de inte nästan alltid mycket smutsigare??

Här är för övrigt en bild på hela omklädningsrummet, japp, det var inte större än såhär! Med tanke på folkmängden var det dock fortfarande mindre klaustrofobiskt än omklädningsrummet på Drottninggatan.

Göteborg gym

Dessutom hängde en “tyvärr trasig”-lapp på en maskin, men såg ett par som använde den i alla fall? Eller så gick den just sönder. Allting kändes bara lite halvdant liksom… Ingen bra pull-up maskin heller. Och så var det en man som gjorde så oerhört mycket väsen ifrån sig i sin styrkelyftning :OO Inte för att det gör något egentligen, I don't mind. Men ja, ni vet, jag fick ingen bra känsla av gymmet. Han i kassan såg rätt bra ut (som om det nu skulle vara en betydande faktor för vilket gym man skulle välja, möjligtvis om man var singel??), jag tyckte dock synd om honom som jobbade där helt själv och gick runt med en skurhink och torkade jag-vet-inte-vad…

JAJA, skitsamma vad som var bu och bä – jag behöver väl inte egentligen hålla på att försvara min åsikt här i bloggen. Jag ville mest bara säga att nu har jag testat det gymmet och jag är redo att prova vidare! Hört att Friskis har ett prova på-kort man kan köpa för 100kr för två veckor? Det ska jag göra när jag är tillbaka i stan efter alla resor i Stockholm och Malmö!

God natt.

Ps. Det känns som om jag skriver samma sak hela tiden, alltså upprepar mig i inlägg på inlägg? Ber om ursäkt i så fall, hjärnan är kanske lite trött och inte så kreativ under dessa arbetsdagar.

FÖLJ:

Ett svar

  1. Nordic Wellness är tyvärr väldigt ojämnt. I bland får de tag på en bra lokal och då blir det superbra (typ Odinsgatan och Majorna tycker jag är bra) men mest känns det som att de bara vill sprida ut sig så mycket som möjligt och då blir resultatet dåligt ibland… Så man får ha tur om det är ett av de bra som ligger nära där man bor. Annars är det inte värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.