Jennifer sandström

Jag önskar mig en robot.

Jag tror jag har berättat för er förut att jag drömmer lite konstigt ibland en halvtimma efter jag somnat.

Igår hände det igen, det är alltid en lite obehaglig känsla. Och jag tror att jag har drömt något liknande tidigare. Det är som en robot som tar emot mig när jag kommer hem. Igår drog roboten av min jacka och la mig ner i sängen…. Typ hjälpsam robot? Men det känns obehagligt för att hen inte vet exakt vart jag är och därför känns det som att hen kan skada mig. Och alla rörelser gör lite ont. De känns ofta som att de gör ont mina drömmar. Det är något med roboten som är bekant från tidigare drömmar men jag kan inte komma ihåg vad. Kan ni också känna smärta när ni drömmer??

Kom apropå robotar på saker jag hoppas JAG slipper göra i framtiden.

– gå till mataffären för att köpa min mat
– laga min mat
– duscha (och särskilt tvätta håret)
– borsta tänderna
– vaxa hela kroppen (ja alltså de måste ju uppfinna ett bättre sätt att ta bort hår innan evolutionen hinner begripa det först)
– vakna till en väckarklocka
– behöva ha någonstans att stoppa min iPhone för att kunna lyssna på musik
– rensa min iPhone för att den blir för full
– ladda min iPhone
– inte alltid ha snabbt internet
– lida av långa avstånd (således tex inte behöva ta mig 30 minuter till jobbet)
– att svettas och frysa
– tvätta kläder (ångesten jag upplever just nu när jag måste gå till en TVÄTTOMAT är inte nådig)
– byta sängkläder
– tvätta bort sminket

Visst känns det som att åtminstone hälften av dessa saker borde man kunna hitta lösningar till?

FÖLJ:

2 svar

  1. Den första punkten på din lista kan man ju faktiskt slippa idag, finns ju Linas matkasse (och flera likvärdiga siter), mathem etc. Vet inte hur utbudet av “matkassar” som levereras till dörren är i Tyskland? Och är man tillräckligt rik kan man ju slippa tvätta, städa, byta lakan och kanske också slippa vakna till väckarklocka om man har nån som gör det åt en :)

    1. Haha, du tänkte kanske steget längre än vad jag gjorde alldeles nyvaken… Ska sätta upp det på min visionboard: att i framtiden kunna ha någon som gör de jobbiga sakerna åt mig. Men att duscha och borsta tänderna återstår fortfarande som ett problem ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.