ja, jag är singel.

Ju längre jag fortsätter livet som singel så gillar jag det bara mer och mer och inser att han som ska få komma in i mitt liv will have to be pretty amazing! Och ja, jag ska väl vara lite mer landad och strandad också. Att flänga runt världen över och vara bosatt mer eller mindre i både Jönköping och Gällivare skulle väl inte vara det optimala förhållningssättet för något förhållande. Men när kärleken väl dyker upp, då bryr den sig visserligen inte om dessa små petitesser. 

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

  1. 28 maj, 2012 / 23:35

    My kind of style ;) Rock on!

  2. 29 maj, 2012 / 12:32

    Jag är överlycklig som är singel just nu :)

  3. 30 maj, 2012 / 02:16

    Bilden är ju bara heeeeelt underbar! Och så sant skrivet också! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?